Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macron va implementa reformele privind vârsta de pensionare, în timp ce partidele de stânga susțin protestele în continuare

politico.eu
macron

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat că va pune în aplicare modificările controversate la sistemul de pensii al ţării în următoarele două zile. Reformele au crescut vârsta minima de pensionare la 64, iar ultima piedică legală a fost înlăturată când Curtea Supremă a Franţei a decis în favoarea reformelor, scrie Rador.

Mathilde Panot, preşedinta partidului francez de stânga La France Insoumise ("Franţa Nesupusă"), care face parte din alianţa de stânga NUPES, a afirmat că aripa de stânga va susţine continuarea protestelor. "Bineînţeles, în ce priveşte NUPES, vom continua să susţinem toate protestele, toate grevele, financiar şi prin prezenţa noastră, evident.

Vom sta alături de sindicate, pentru a spune că, mai mult ca niciodată, continuăm să luptăm şi îi cerem solemn preşedintelui să nu promulge această lege, pentru că, dacă o face, aşa cum spun şi sindicatele, preşedintele nu va mai putea conduce această ţară", a afirmat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.