Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălin Guruianu, "creatorul de punţi" din Sfântu Gheorghe

Pe Mădălin Guruianu l-am cunoscut ieri. Am venit la Sfântu Gheorghe să-l susţin pentru a-şi depune şi lansa candidatura pentru Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe. Aşa cum spune şi el de fiecare dată, realist fiind, cu declaratul scop de a ajunge viceprimar. Primul viceprimar român din oraş, după mai bine de 20 de ani.

A fost prima candidatură depusă de PNL în ţară şi, împreună cu preşedintele CJ Mureş, Ciprian Dobre, am fost onorată să particip la depunerea ei.
Mădălin Guruianu m-a cucerit prin dinamism, simplitate şi pasiunea pe care o emană atunci când vorbeşte despre comunitatea din Sfântu Gheorghe. Vorbeşte puţin grăbit, cu fervoarea omului atins de dragoste faţă de ceea ce-l înconjoară. Captează şi convinge audienţa într-un mod aparte, iar proiectele pe care le-a dezvoltat în ultimii 10 ani, fie că au fost culturale, sportive, de mediu, sociale sau politice, au implicat foarte mulţi tineri, dar, cel mai important lucru este că au încercat să adune alături români şi maghiari, deopotrivă.
Fin şi atent cunoscător al situaţiei din zonă, Mădălin Guruianu are toate datele pentru a ajunge "creatorul de punţi" din Sfântu Gheorghe, între românii minoritari şi maghiarii majoritari. A făcut multe în această direcţie. Ar putea face şi mai multe, dacă ar fi lăsat. Dacă aş fi primar aici, prima decizie pe care aş lua-o ar fi să mi-l iau alături, ca viceprimar! Cu siguranţă ar fi un câştig pentru întreaga comunitate.
Spor să ai, Mădălin Guruianu şi abia aştept să revin în Sfântu Gheorghe, un oraş în a cărei echipă de conducere sunt convinsă că te vei afla!

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.