Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălina Pușcalău rupe tăcerea: pregătește dezvăluiri din culise

Puscalau

Jurnalista Mădălina Pușcalău se pregătește de lansarea cărții ”Înfruntarea finală” și promite că în această carte va face o serie de dezvăluiri despre viața politică, presă, dar mai ales despre confruntarea finală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis.

"Este o carte care analizează nu doar confruntarea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta care a avut loc în emisiunea mea. Este o analiză a campaniei electorale, o analiză a strategiilor politice folosite de ambele echipe de campanie, o fotografie a scenei politice la zi. De asemenea, în carte am scris și despre problemele cu care se confruntă atât scena politică, cât și presa. Sunt mai multe chestiuni care țin de culisele relațiilor care țin de presă și politică", a declarat Mădălina Pușcalău, informează DC News.

"La lansarea cărții mele sunt invitați atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Victor Ponta. De asemenea, sunt invitați miniștri, parlamentari, oameni din societatea civilă; întregul tablou al scenei politice, indiferent de partid", ne-a mai spus ziarista.

Mădălina Pușcalău susține că va face o radiografie a vieții politice din România, dar mai ales va ridica cortina deasupra sistemului mass-media.

"Am vrut să prezint perspectiva mea despre ce s-a întâmplat la alegerile prezidențiale, dar și cum am organizat confruntarea. Au fost foarte multe speculații la momentul respectiv și am vrut să se știe adevărul despre modul în care s-a desfășurat confruntarea pe care am organizat-o între Klaus Iohannis și Victor Ponta. Am vrut să arăt viziunea mea despre scena politică din România, dar și despre modul în care arată presa anului 2015".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.