Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madison Keys știe cum să o elimine pe Simona Halep, de la Cincinnati: 'Te face să dai multe lovituri bune înainte să câștigi un punct'

Wimbledon
Simona Halep

Simona Halep – Madison Keys este unul din meciurile din optimile de finală ale tureului de la Cincinatti. Americanca s-a impus în turul 2, cu 6-4, 6-1 în fața Dariei Kasatkina, din Rusia. Ocupanta locului 18 WTA are doar o victorie în compania Simonei, în șase meciuri disputate potrivit digisport.ro

Ultima lor partidă dintre Simona Halep și Madison Keys a avut loc pe în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, la ediţia din 2016, când Halep a învins-o pe Keys cu 6-2, 6-4.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Singura victorie a americancei datează din 2014, de la turneul de la Sydney. Atunci, Halep a pierdut în primul tur, cu 1-6, 4-6. Madison Keys este conștientă de dificultatea partidei cu Simona Halep. "Simona îți returnează mereu mingea și te face să dai multe lovituri bune înainte să câștigi un punct, așa că va fi un meci greu", a declarat jucătoarea pentru Digi Sport.

Cele mai bune performanțe ale lui Madison Keys sunt finala de la US Open din 2017 și semifinalele de la Australian Open (2015) și Roland Garros (2018). Are patu titluri WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.