Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madona a cumpărat o casă cu 19 milioane de dolari

instagram
Madonna gemene

Madonna a cumpărat cu mai mult de 19 milioane de dolari casa lui The Weeknd din Hidden Hills (Los Angeles), potrivit dirt.com, relatează News.ro.

Cântăreaţa în vârstă de 62 de ani, care a petrecut ultimii ani între New York, Hamptons şi Lisabona, a decis să aibă o reşedinţă şi în California. Deşi a petrecut Paştele pe Coasta de Est, ea a stat anul trecut, în timpul carantinei, într-o casă închiriată în zona Coldwater Canyon din Beverly Hills.

Decizia de a se stabili acum aici poate avea legătură cu filmul biografic pe care îl pregăteşte cu Diablo Cody şi pe care ea îl va regiza.

Cântăreţul canadian The Weeknd a cumpărat casa nou-nouţă în urmă cu aproximativ patru ani, pentru 18,2 milioane de dolari şi a scos-o la vânzare, iniţial, pentru 25 de milioane de dolari. Preţul a fost scăzut ulterior la 22 de milioane de dolari, iar Madonna a reuşit să o achiziţioneze cu 2,7 milioane mai puţin.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Proprietatea are o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi împărţiţi între cele şapte dormitoare şi tot atâtea băi, din casa principală, şi două, din casa pentru oaspeţi, sală de fitness, piscină şi un teren de tenis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.