Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madonna: 'COVID-19 este marele agent al egalizării sociale'

billboard.com
Madonna

Madonna a calificat noul coronavirus drept „marele” agent al „egalizării sociale” într-un clip bizar publicat pe contul său de Instagram.

Goală, aşezată în cada plină cu apă, cântăreaţa americană filosofează despre noua pandemie, care i-a făcut pe mulţi „egali, în multe aspecte”, conform Mediafax.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

„Asta este treaba cu COVID-19, nu îi pasă cât eşti de bogat, cât eşti de celebru, cât eşti de amuzant, cât eşti de deştept, unde locuieşti, câţi ani ai, ce poveşti grozave poţi spune, este marele agent al egalizării sociale şi ceea ce este groaznic legat de el, este şi un lucru măreţ. Ceea ce este groaznic este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Şi ceea ce este minunat este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei 'Human Nature', în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos”, a spus Madonna.

La începutul lunii martie, Madonna a fost nevoită să îşi anuleze mai multe show-uri programate la Paris, din cauza pandemiei de COVID-19. Show-urile făceau parte din turneul de promovare a albumului "Madame X".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.