Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madrid - Invitație la expoziția “Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice și romane”

Ambasada Romaniei in Spania Facebook

`A fost un weekend pe cât de plin, pe atât de captivant! În zilele de 27 și 28 noiembrie, am continuat demersurile de promovare a expoziției “Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice și romane” în rândul a 100 de elevi înscriși la Cursurile de limbă, cultură și civilizaţie românească (LCCR) din Spania.`, anunţă Ambasada României în Spania printr-un comunicat oferit presei.

Ambasada României în Regatul Spaniei a organizat împreună cu Terra Dacica Aeterna o “Lecție de Istorie Vie” în cadrul expoziției de la Muzeul Național de Arheologie din Madrid, care marchează 140 de ani de relaţii diplomatice între România şi Regatul Spaniei.

Membrii Asociației Terra Dacica Aeterna au susținut pentru elevii români o lecție de istorie interactivă, asemenea unei călătorii în timp, prin prezentarea unor replici de armuri, arme sau podoabe din perioada daco-romană. Cei mici au avut astfel posibilitatea să învețe despre rădăcinile dacice și romane ale țării noastre printr-o metodă educațională atractivă.

`Mulțumim Asociației Terra Dacica Aeterna și doamnelor profesoare Eleonora Gașpar, Gabriela Făt și Angelica Neag pentru sprijinul oferit în organizarea acestui weekend captivant! Vă încurajăm și pe dumneavoastră să vizitați, gratuit, expoziția unică organizată până la data de 27 februarie 2022, la Muzeul Național de Arheologie din Madrid. Mai multe detalii regăsiți pe pagina de internet a muzeului www.man.es.`

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.