Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a emis o nouă atenționare de călătorie

mae

MAE a transmis o atentionare de calatorie în care precizeaza ca autoritatile belgiene au decis mentinerea pâna luni a nivelului maxim (4) de alerta terorista pentru regiunea Bruxelles, iar pentru restul teritoriului Belgiei a nivelului 3 de alerta.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii români care se afla sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Belgiei ca Organismul belgian de coordonare pentru analiza amenintarilor (OCAM) a luat hotarârea mentinerii pâna luni, 30 noiembrie, a nivelului maxim (4) de alerta terorista (pe o scara de la 1 la 4) de "amenintare serioasa si iminenta" pentru Regiunea Bruxelles, iar pentru restul teritoriului Belgiei a nivelului 3 de alerta de "amenintare posibila si credibila".

Universitatile si scolile de toate gradele îsi vor relua activitatea miercuri, 25 noiembrie, data la care si metroul va fi repus "progresiv" în functiune.

În seara zilei de luni, 23 noiembrie, primul ministru belgian a reiterat recomandarea ca locuitorii capitalei belgiene - Bruxelles - sa evite "locurile cu o concentratie mare de oameni", cum ar fi "concerte, evenimente majore, gari, aeroporturi, transportul în comun" si centrele comerciale aglomerate.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginii de Internet www.mae.ro si reaminteste faptul ca ceta?enii români care se deplaseaza în strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste în siguranta" (disponibila gratuit în "App Store" si "Google Play"), care ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de a fi alerta?i, în cazul în care apar situatii speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.