Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE anunță lansarea concursului public „Istoria drepturilor omului este povestea omenirii”

negrescu.ro
drepturile omului
Ministerul Afacerilor Externe anunță lansarea concursului public de proiecte de identitate vizuală pe tema drepturilor omului – „Istoria drepturilor omului este povestea omenirii”. Studenții români sunt invitați să propună un proiect de logo și de identitate vizuală dezvoltată pentru tematica drepturilor omului, cu accent pe următorul set de priorități: democrație, drepturile omului și statul de drept; libertatea de exprimare; drepturile femeilor, egalitatea de șanse și lupta împotriva violenței domestice; lupta împotriva discriminării, inclusiv lupta împotriva xenofobiei și a rasismului.
Primele 10 cele mai bune lucrări vor fi incluse într-o expoziție specială, care va fi prezentată la unele dintre misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României.

"În viziunea noastră, implicarea românilor din întreaga lume este esențială pentru dezvoltarea țării noastre. Guvernul României a lansat o provocare pentru studenții români din țară și din străinătate. Tinerii creativi pot contribui la campania de comunicare asociată candidaturii României pentru un nou mandat de membru în Consiliul Drepturilor Omului, pentru perioada 2023-2025." Scrie pe pagina de Facebook, Florin Alexe, deputat si Secretar al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.