Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, avertisment pentru românii care vor să călătorească în Grecia: Risc crescut de incendii

MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie conform căreia în mai multe zone din Grecia este risc ridicat de incendii de pădure.

MAE informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă avertizează că există un risc ridicat de incendiu de pădure (grad 4 din 5) pentru 25 iunie, pe fondul vântului şi al temperaturilor ridicate în regiunile: Peninsula Attica; Viotia; Insula Evia; Korinthia; Argolida.

Părinții adoptivi ai Sorinei amenință procurorul general: 'E incredibil. Am anunțat Ambasada SUA, cred că va ieși un scandal diplomatic'

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +30 6978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic: +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.