Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, avertizare de călătorie: poluare gravă în Serbia, la un nivel periculos pentru sănătatea umană

Ultima Ora breaking news

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Serbia/Kosovo că măsurătorile efectuate pe plan local au indicat o poluare atmosferică în Priștina la un nivel periculos pentru sănătatea umană.

Citește și: Patriarhia, mesaj tranşant pentru Guvern, după incidentele de la Constanţa: 'Statul are mandatul de a garanta libertatea religioasă şi pacea socială'

MAE transmite că poluarea atmosferică din Priștina este la un nivel periculos și a lansat o avertizare de călătorie pentru românii care vor să meargă în Serbia, informează Mediafax.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Biroului de Legătură al României la Priștina: +38338604272, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de permanență al Biroului de Legătură al României la Priștina: +38349415780.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://belgrad.mae.rowww.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.