Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, mesaj URGENT după tragedia aviatică din Iran

MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, miercuri, pe Twitter, un mesaj de condoleanțe pentru familiile victimelor care au murit în urma prăbușirii unui avion ucrainean ce a decolat de pe principalul aeroport internațional din Iran.

"Sincere condoleanțe familiilor victimelor care și-au pierdut viața în accidentul teribil de avion a zborului ucrainean PS752 de la Teheran la Kiev", a transmis MAE, conform Mediafax.

https://www.stiripesurse.ro/record-dupa-ce-a-revoltat-profesorii-guvernul-orban-isi-pune-si-elevii-in-cap-somatie-pentru-schimbarea-structurii-anului-scolar

Toți cei 180 de pasageri aflați la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbușit la scurt timp după decolarea din Teheran, de pe principalul aeroport internațional din Iran.

Avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

Datele despre zboruri de pe aeroport arătau că un Boeing 737-800 ucrainean aparținând companiei Ukraine International Airlines a decolat miercuri dimineață, apoi a încetat să mai trimită semnale la scurt timp după aceea, potrivit site-ului FlightRadar24.

Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbușit aeronava ce aparținea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizației de Aviație Civilă din Iran, citat de Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.