Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, precizari privind românii implicați în incidentul feroviar de la Plovdiv

mae

Cei trei pasageri de cetățenie română aflați în trenul care circula pe ruta Sofia - Istanbul și care a fost implicat într-un incident feroviar în apropierea gării Plovdiv au suferit răni ușoare, care nu au necesitat spitalizare, ei continuându-și călătoria spre Turcia, informează, luni, Ministerul Afacerilor Externe, într-un răspuns la solicitarea AGERPRES.

Potrivit sursei citate, informațiile au fost obținute de Ambasada României la Sofia de la autoritățile bulgare competente, ele referindu-se la circumstanțele producerii incidentului și la starea de sănătate a cetățenilor români.

Agenția bulgară Focus a relatat luni că mai multe persoane ar fi fost rănite într-un incident în care a fost implicat un tren de mare viteză pe relația Sofia — Istanbul și care s-a produs la stația din Plovdiv, al doilea oraș ca mărime din Bulgaria.

Biroul de presă al Căilor Ferate din Bulgaria a informat că, în timpul atașării locomotivei la tren, aceasta a lovit primul vagon cu o viteză de circa 15 — 20 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.