Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE Rus califică drept 'fake news' informaţiile despre evacuarea cetăţenilor americani din Ucraina

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a calificat marţi seară drept "fake news" informaţiile difuzate anterior de canalul american de televiziune CNN că SUA ar examina în prezent posibilitatea de a-şi evacua cetăţenii din Ucraina în contextul unor date despre o posibilă "invazie" a Rusiei în ţara vecină, relatează agenţia de presă TASS.

"Washingtonul tocmai a comis o scurgere de informaţii false în presă. Mai exact, o scurgere de gunoi informaţional", a scris Zaharova pe contul său de Telegram.

Anterior, CNN a transmis, citând cel puţin şase surse, că administraţia Biden studiază opţiunea unei posibile evacuări a cetăţenilor americani din Ucraina în cazul în care Rusia ar invada această ţară şi ar crea o situaţie de securitate dezastruoasă, potrivit Agerpres.ro.

Escaladarea situaţiei la frontiera ruso-ucraineană - unde Rusia a comasat din nou trupe şi echipamente militare - a constituit unul din subiectele abordate marţi de către preşedinţii american şi rus Joe Biden şi Vladimir Putin în format de videoconferinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.