Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE: 'Unul dintre muncitorii români a părăsit deja teritoriul Chinei'

MAE

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, sâmbătă, că patru români au cerut autorităților române repatrierea din China, unul dintre ei părăsind deja teritoriul acestei țări, potrivit Mediafax.

”Referitor la solicitarea dumneavoastră, MAE precizează că cei patru cetățeni români aflați pe teritoriul Republicii Populare Chineze care au solicitat sprijinul autorităților române vor fi repatriați astfel:

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

• unul dintre cetățenii români va fi repatriat cu un zbor organizat de către autoritățile germane și a părăsit deja teritoriul Republicii Chineze;

• ceilalți trei vor fi repatriați zilele următoare cu un zbor organizat de către autoritățile franceze”, a precizat MAE.

Trei navigatori români care lucrează pe nave în șantiere din China au fost repatriați și urmează să ajungă în țară în zilele următoare. Un alt marinar va și el repatriat în curând, a anunțat, sâmbătă, Sindicatul Liber al Navigatorilor (SNL).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.