Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE verifică dacă printre victimele exploziei de la Bologna sunt și români: Bilanțul provizoriu indică un mort și peste 65 de răniți

Consulatul General al României la Bologna urmărește îndeaproape evenimentele legate de explozia produsă în apropierea aeroportului din Bologna, Republica Italiană, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO. Cel puţin o persoană a murit, iar alte 65 au fost rănite în urma accidentului rutier urmat de o explozie de amploare produs luni la periferia oraşului italian Bologna, anunţă autorităţile italiene, citate de site-ul cotidianului Corriere della Sera.

Oficiul consular a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate.

Până în prezent, autoritățile italiene nu au notificat oficiul consular cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistență consulară.

Citește și: Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului din Bologna

Precizăm faptul că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Consulatul General al României la Bologna: +39 051 5872120; +39 051;5872209, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular: +39 349 1178220.

”Consulatul General al României la Bologna monitorizează situația şi menţine legătura cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, dacă situația o va impune.”, anunță instituția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.