Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magistraţii anunţă pe 9 februarie un verdict final în Dosarul Clanului Bercea

Bercea Mondial

Magistrații Curții de Apel București pronunță pe 9 februarie decizia definitivă în apel în dosarul în care membrii familiei interlopului Bercea Mondialu’, pe numele său real Sandu Anghel, au fost deferiți justiției pentru șantajarea lui Mircea Băsescu. Procurorul de ședință a cerut, luni, la ultimul termen, majorarea cu o treime a pedepselor date de instanța de fond, iar soția și fiica interlopului au izbucnit în lacrimi, cerând orice pedeapsă, numai nu una cu executare.

Fănica Anghel, soția interlopului, a plâns în fața instanței de apel, a spus că este nevinovată și a declarat că lasă soluția la aprecierea judecătorilor. Izaura Anghel a reacționat la fel și s-a arătat convinsă că vor merge „toți la pușcărie”. „Am un copil handicapat din cauza DNA, vă rog să dați orice soluție vreți, numai să nu fie cu executare”, a spus plângând și fiica interlopului.

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondialu’, a dat dovadă de mai multă stăpânire de sine și spirit de inițiativă și a cerut restituirea cauzei la parchet. „Domnu’ procuror nu știe, da’ am cerut expertiză pe înregistrările la dosar. Nu am zis . Doresc ca dosarul să fie restituit din lipsă de probe”, a declarat Florin Anghel, conform vocea.biz.

La începutul ședinței acesta a cerut ca judecarea cauzei să fie amânată pentru ca procurorul DNA să ia act că a mai făcut un denunț, iar el vrea să beneficieze de reducerea pedepsei, însă judecătoarea i-a tăiat-o scurt: „Sunt convinsă că ați formulat! Apreciem că sunnteți concordant cu autoritățile. Dar să nu vă închipuiți că dacă faceți 7 denunțuri vi se aplică de 7 ori. Ați beneficiat deja de reducere, asta încerc să vă spun”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.