Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Magiun' Barbu aruncă 'BOMBA': Juventus București ar putea fi cumpărat de chinezi

www.gsp.ro
Juventus București

Antrenorul Marin Barbu a declarat, duminică, după meciul pierdut cu 0-4, în faţa FCSB, că un grup de oameni de afaceri chinezi este interesat să cumpere clubul Juventus Bucureşti. El a precizat că gruparea din cartierul Colentina trebuie să-şi schimbe denumirea din vara anului viitor, în urma unei somaţii primite de la Juventus Torino.

"Am auzit şi eu. Chinezii cumpără cluburi în toată lumea. La noi este un club curat, fără datorii la stat, la fisc. Plăţile sunt la zi şi cumpără un club alb. De ce să nu investească într-o echipă cum e Juventus, cu toate că din vară Juventus Torino ne-a somat să ne schimbăm numele? Şi chiar în Colentina, dacă se va rezolva cu acea retrocedare, de ce să nu se construiască un stadion chiar făcut de chinezi? Sau poate în alt loc, pentru că pământ este destul. Patronul nostru a cerut răgaz până la finalul campionatului, iar din campionatul următor o să ne numim altfel. Cel mai probabil o să fie un nume din perioada dintre primul şi al doilea război mondial, era o echipă FC Colentina dacă mai ţineţi minte", a declarat Barbu, potrivit Sport.ro, potrivit News.ro.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.