Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mahershala Ali, în discuții pentru un rol principal în sezonul al 3-lea al serialului True Detective

filmare

Mahershala Ali este luat în calcul pentru a juca un rol principal într-un potențial al treilea sezon al serialului polițist "True Detective", relatează luni upi.com. Actorul este în discuții pentru a se alătura serialului, deși sezonul al treilea al serialului de succes nu a primit încă undă verde din partea HBO. Totuși, susțin surse apropiate canalului citate de Variety, serialul va avea un al treilea sezon.

Mahershala Ali a câștigat în acest an Oscarul pentru rol secundar masculin cu filmul "Moonlight" și a deținut roluri de prim-plan în producția "Hidden Figures" sau în serialele Netflix "House of Cards" și "Luke Cage". Creatorul serialului Nic Pizzolatto ar fi schițat două episoade pentru cel de al treilea sezon, iar lui i s-ar fi alăturat pentru acest proiect David Milch ("Deadwood"), scrie Entertainment Weekly.

În sezonul 1 din "True Detective" rolurile principale au fost deținute de Matthew McConaughey și Woody Harrelson, în timp ce în sezonul al doilea au jucat staruri precum Colin Farrell, Vince Vaughn și Rachel McAdams, conform Agerpres. În iunie 2016, McConaughey a declarat că este deschis să se întoarcă în serial. "Îmi este dor de Rust Cohle", a spus el, referindu-se la personajul său din sezonul 1 al "True Detective".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.