Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai candidează Nicușor Dan dacă nu are susținerea PNL? Răspunsul dat de primarul general al Capitalei

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, despre o susţinere din partea PNL pentru un nou mandat, că este o perioadă în care partidele îşi fac strategiile, se uită la sondaje, discută între ele şi cu potenţialii candidaţi şi iau o decizie probabil că la începutul anului viitor.

Primarul Capitalei a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News dacă se aşteaptă să fie susţinut în continuare de PNL, el arătând că este o perioadă în care partidele îşi fac strategiile pentru toate cele patru rânduri de alegeri care vor fi anul viitor şi se uită la sondaje, discută între ele şi cu potenţialii candidaţi, fac scenarii şi iau o decizie probabil că la începutul anului viitor, notează news.ro.

Întrebat dacă va candida chiar dacă nu va obţine susţinerea PNL, Nicuşor Dan a afirmat că, în opinia sa, mai important decât persoana sa este dacă dreapta o să aibă un candidat unic care să bată PSD în Bucureşti.

Presa, acuzată că nu este echilibrată

Primarul a precizat că există mai multe partide de dreapta în momentul acesta, dar consideră că ei, ca politicieni, trebuie să se uite la ce vor oamenii când le cer votul şi crede că aceştia doresc un candidat de dreapta care să bată PSD. Nicuşor Dan a mai spus că crede că stă bine în sondaje, faţă de reflectarea sa în media.

„Sunt porţiuni importate din media care nu sunt foarte echilibrate faţă de reflectarea activităţii mele”, a arătat Nicuşor Dan, afirmând că din acest punct de vedere stâ bine şi este optimist pentru viitor, pentru că există un public care înţelege, care discerne informaţia”.

Întrebat dacă a discutat în ultima vreme cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, primarul a precizat că a avut o discuţie foarte bună cu acesta pe Codul urbanismului, care a ajuns în Parlament şi în care i-a precizat opinia sa despre acest proiect. Despre o candidatură a Gabrielei Firea anul viitor, Nicuşor Dan a spus că nu ştie ce va face PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.