Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți copaci vor fi plantați, vineri, la Muzeul Satului, pentru a marca ziua regelui Thailandei

rege thailanda

Mai mulți copaci vor fi plantați vineri la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, cu ocazia zilei de naștere a regelui Thailandei, Rama X, arată MEDIAFAX.

Cu ocazia sărbătoririi celei de-a 67-a aniversări a Zilei de Naștere a regelui Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun (Rama X), Ambasada Regatului Thailandei în România organizează vineri, la ora 9.30, o ceremonie de plantare a 20 de copaci la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

”Muzeul Național al Satului «Dimitrie Gusti» a fost o alegere firească în condițiile în care avem o colaborare frumoasă de peste 9 ani și organizăm împreună un eveniment de amploare: Festivalul Thailandez la care vin sute de români și nu numai. De asemenea, am dorit să marcăm această colaborare printr-un punct stabil reprezentat de acești 20 de copaci pe care îi vom planta împreună cu 20 de copii prezenți în Tabăra de creație «Vara pe uliță». Împreună pentru viitor!”, arată Ambasada Regatului Thailandei la București.

Citește și: Ultimă oră! Rareș Bogdan îl desființează pe Eugen Teodorovici: Ce nerușinare!

La eveniment va participa Sarayoot Kalayanamit, ambasadorul Regatului Thailandei în București, alături de membrii ambasadei și reprezentanți ai comunității thai din România, care numără 170 de persoane, dintre care 44 studenți.

În noiembrie 2018, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Comitetul Olimpic Român a plantat 100 de brazi, luând naştere astfel „Pădurea Olimpică”. De asemenea, în mai 2009, Prințul Akishino al Japoniei și soția sa, Prințesa Kiko, aflați într-o vizită de patru zile în România, au plantat cireși Sakura în curtea Muzeului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.