Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe cazuri de COVID-19 la Centrul de Copii şi Juniori la Gaz Metan Mediaş

wikipedia
gaz metan medias logo

Mai mulţi jucători care activează în cadrul Centrului de Copii şi Juniori al Clubului Gaz Metan Mediaş au fost depistaţi pozitiv în urma testării COVID-19 din această săptămână. Aceştia sunt asimptomatici şi au fost izolaţi la domiciliu, news.ro.

Citește și: BREAKING SURSE Jefuitorii care detonau bancomate cu dispozitive explozive PRINȘI în FLAGRANT DELICT de DIICOT

Conform protocolului medical elaborat de Federaţia Română de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului, toate echipele angrenate în competiţiile oficiale, efectuează testări la un interval de 14 zile. În acest sens, Clubul Gaz Metan Mediaş efectuează lunar 250 teste COVID-19.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Clubul din Liga I a menţionat că în toată această perioadă, Centrul de Copii şi Juniori al Clubului şi-a desfăşurat separat activitatea de cea a echipei mari, care nu a înregistrat niciun caz pozitiv de la începutul pandemiei şi până în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.