Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe clase din două școli din Zalău și-au suspendat cursurile, după apariția unor cazuri de COVID-19

Inquam Photos
scoala

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sălaj a decis, marți seara, suspendarea cursurilor în mai multe clase din două școli din Zalău, după apariția unor cazuri de Covid-19.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Sălaj, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit pentru luarea unor decizii după apariția unor cazuri de Covid-19 îm două școli din Zalău, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan se pune contra lui Ludovic Orban: ‘Când Kelemen Hunor ne va recita în fiecare dimineață articolul 1 din Constituție’

„Suspendarea cursurilor claselor II C și VI C, din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Simion Bărnuțiu,, din municipiul Zalău, pentru o perioadă de 14 zile respectiv intervalul 28.09 - 11.10. 2020”, se arată în decizia CJSU, care a mai hotărât ca restul școlii să funcționeze în continuare în scenariul verde.

„Se aprobă suspendarea cursurilor claselor IX A, IX E, X C, XI B, XI C, XI F, XII C, XII E, XII F, XII G din cadrul Liceului Pedagogic ,,Gheorghe Șincai,, din municipiul Zalău, pentru intervalul 30.09 – 05.10.2020”, a mai decis CJSU, care a precizat că restul liceului rămâne pe scenariul de funcționare verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.