Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe locuri de parcare, circulație fluidizată și noi spații verzi pe Bd. Obregia, din Sectorul 4

De două ori mai multe locuri de parcare, spații verzi  și circulație pe trei benzi. Acestea sunt doar câteva din cele mai importante prevederi ale proiectului de modernizare a Bulevardului Alexandru Obregia, din Sectorul 4 al Capitalei.

Din cauza traficului îngreunat pe această arteră principală din Sectorul 4, dar și din cauza lipsei acute de locuri de parcare, s-a luat decizia ca Bulevardul Alexandru Obregia să fie reconfigurat.

”Știm că în aceste zile se lucrează intens la lărgirea spațiului destinat circulației autovehiculelor, după ce a fost încheiată amenajarea locurilor de parcare de pe ambele sensuri. Le cerem scuze locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat de amenajarea șantierului! La finalul lucrărilor, zona va avea un aspect cu totul diferit de cel pe care l-a avut în ultimii 30 de ani, mai ales în privința amenajării zonelor de relaxare și a spațiilor verzi aferente acestui bulevard”, a declarat directorul general al S.C. ADP4 S.A., Marian Goleac.

Conform reprezentanților autorității locale,  prin crearea locurilor de parcare în spic, numărul spațiilor s-a dublat, iar cei care locuiesc în zonă nu mai sunt nevoiți să facă ture de bloc în căutarea unui loc unde să își lase mașinile.

Mai mult, trotuarele au fost redate în totalitate pietonilor, zonele de traversare pentru aceștia vor deveni mult mai vizibile, la finalul lucrărilor, iar spațiile verzi vor fi complet reamenajate cu ajutorul arhitecților peisagiști ai SC. ADP 4 SA. Pe anumite porțiuni, conform proiectului, bulevardul va avea trei benzi de circulație pentru mijloacele de transport în comun și autovehiculele care tranzitează zona.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.