Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe pârtii din Poiana Braşov, redeschise în urma ninsorilor din ultimele zile

partie

Autorităţile din Braşov anunţă, vineri după-amiază, redeschiderea mai multor pârtii din staţiunea Poiana Braşov, ca urmare a temperaturilor scăzute şi ninsorilor din ultimele zile. Astfel, turiştii vor putea coborî pe pârtia Sulinar sau pe pârtia Drumul Roşu şi apoi, pe variantă, spre pârtia Bradul până în staţiune. Înainte de ninsorile de la început de aprilie, erau practicabile pârtiile în partea superioară a masivului Postăvaru.

”Datorită condiţiile meteo favorabile din ultimele zile, ninsoarea abundentă şi temperaturile negative, care au permis pornirea instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale, nu doar că în partea superioară a masivului Postăvarul se schiază în condiţii bune, dar se va putea coborî pe schiuri până în Poiana Braşov, pe pârtia Sulinar, cu intrare pe Zidul Mare sau prin varianta 2 D, apoi coborâre pe Canal sau pe Drumul Roşu, şi apoi pe varianta 2E, spre pârtia Bradul. Se schiază în condiţii bune, în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roşu, cu ieşire la telescaunul Ruia, stratul de zăpadă bătută pe pârtie ajungând până la 30 de centimetri. De asemenea, se va schia şi pe pârtia pentru începători Bradul”, transmit, vineri după-amiază, oficialii Primăriei Braşov.

Conform acestora, pentru a asigura accesul spre partea superioară a masivului a celor care vor coborî până în Poiana Braşov, va fi pusă în funcţiune telecabina Capra Neagră, informează News.ro.

Tarifele de transportul pe cablu în Poiana Braşov sunt reduse, în această perioadă, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend. Pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă numărul de puncte a scăzut de la 6 la 5 puncte, iar pentru telescaunul Ruia de la 4 la 3 puncte. Administratorii pârtiilor re recomandă schiorilor să cumpere ski-pass în aşa fel încât să poată consuma punctele cumpărate.

Instalaţiile de transport pe cablu care vor funcţiona sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiurile Ruia şi Bradul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.