Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe paturi pentru pacienţii cu COVID-19 la Spitalul Judeţean Ilfov

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov va suplimenta numărul paturilor pentru bolnavii infectaţi cu SARS-CoV-2, a anunţat, vineri, Consiliul Judeţean.

Astfel, pe lângă cele 15 paturi din secţia de Terapie Intensivă, încă 25 de paturi vor fi folosite pentru pacienţii cu forme uşoare şi medii de COVID-19.

Această măsură vine în contextul în care numărul pacienţilor infectaţi creşte într-un ritm alarmant în judeţul Ilfov.

"Este datoria noastră, a autorităţilor, să ne asigurăm că personalul medical dispune de tot ce este necesar pentru a putea salva cât mai multe vieţi. Îl asigur pe domnul manager al Spitalului Judeţean Ilfov, Mircea Laza, de tot sprijinul meu. Şi, de asemenea, ţin să-i mulţumesc premierului Florin Cîţu pentru implicarea şi responsabilitatea de care a dat dovadă în gestionarea crizei sanitare în care ne aflăm cu toţii şi pe care sper să o depăşim cât mai curând. E important să avem la cârma ţării oameni orientaţi către problemele cetăţenilor, care depun toate eforturile pentru aceştia în acest val 4 al pandemiei. Totodată, îmi exprim recunoştinţa faţă de personalul medical. Le transmit toată aprecierea mea, cu mulţumiri pentru munca grea pe care fiecare dintre ei o face cu atâta dedicaţie în fiecare zi. Îi rog pe cetăţeni să dea dovadă de responsabilitate şi să se vaccineze! În judeţul Ilfov avem, în prezent, 29 de centre de vaccinare disponibile. La niciunul dintre aceste centre nu există liste de aşteptare. Vaccinarea nu doare, durează puţin şi, cel mai important, salvează vieţi", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

Recent, CJ Ilfov a alocat mai mulţi bani pentru spitale, cu scopul dotării secţiilor de Terapie Intensivă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.