Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe posturi de medic, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău

spitalzalau.ro
spial zalau

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a scos la concurs două posturi de medic psihiatru, două de chirurg şi un post de medic specialist în pneumologie.

"Vino în echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Interacţiune, cunoştinţe, emoţie şi empatie, nu în ultimul rând, oameni. Acestea sunt doar câteva cuvinte ce descriu motivul pentru care te invităm în echipa noastră", se arată într-un anunţ postat luni pe pagina de Facebook a celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj.

Potrivit sursei citate, cei interesaţi de aceste posturi pot obţine relaţii suplimentare de la Serviciul RUNOS sau de pe site-ul unităţii https://spitalzalau.ro/category/concursuri/.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are o structură complexă de specialităţi medico-chirurgicale dispuse în 13 secţii, cu 25 de compartimente (12 compartimente în cadrul secţiilor şi 13 compartimente de sine stătătoare). Dintre acestea, 17 secţii şi compartimente sunt unice la nivel judeţean.

Unitatea medicală are în structură 753 de paturi pentru spitalizare continuă şi 30 de paturi pentru spitalizare de zi, repartizate în cele şase clădiri diferite în care funcţionează, amplasate pe teritoriul municipiului Zalău.

În perioada 2011-2013, ca urmare a unui amplu proiect demarat în octombrie 2011 de Consiliul Judeţean Sălaj (prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, având ca sursă de finanţare Fondul European de Dezvoltare Regională), spitalul a fost reabilitat şi modernizat.

Din punctul de vedere a competenţelor, resurselor materiale şi umane şi a capacităţii de a asigura asistenţa medicală de urgenţă şi îngrijirile medicale definitive pacienţilor aflaţi în stare critică, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău este clasificat în categoria a III-a - nivel de competenţă mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.