Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți copii cu handicap, bătuți cu pumnii și picioarele de cei care îi aveau în grijă - DEZVĂLUIRI din dosarul angajaților de la un centru de plasament

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Cele 11 persoane de la centrul de plasament pentru copii cu handicap Sfântul Andrei, din Ploiești, sunt acuzate că utilizau un limbaj trivial, adresand copiilor expresii jignitoare si amenintari. Unii dintre copii au fost loviti cu brutalitate, cu pumnii si picioarele, fiind lasati nesupravegheati, au declarat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Persoanele suspectate sunt instructori si ingrijitori, fiind reținute pentru 24 de ore.

Citeste si Parchetul General, INFORMAȚII noi despre ancheta în care se investighează acordarea asistenței medicale la Colectiv: Verificări privind infecțiile nosocomiale

Polițiștii din Prahova au făcut, marți, patru percheziții, una la centrul de plasament Sfântul Andrei din Ploiești, și alte trei la domiciliile unor angajați, potrivit unor surse judiciare, existând suspiciuni de purtare abuziva si rele tratamente aplicate minorului. 15 persoane au fost duse la audieri, iar 11 dintre acestea au fost reținute. Persoanele reținute sunt angajați ai centrului de plasament si urmeaza să fie duse la instanță cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

"Din cercetări a reieşit că, în cursul anului curent, persoanele în cauză, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi pus în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală sau morală a mai multor minori, prin măsuri sau tratamente de orice fel.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor", potrivit IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.