Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți răniți din explozia de la Crevedia sunt în stare gravă: Patru din ei sunt ventilați mecanic - S-a ajuns la cinci morți

Inquam Photos
crevedia

Patru răniți în exploziile la o stație GPL din Crevedia sunt în continuare intubați și ventilați mecanic. Unul dintre ei este pacientul transferat în Italia, la Milano, în continuare în stare critică. Conform bilanțului dublei explozii de la Crevedia, transmis miercuri de Ministerul Sănătății, 11 pacienți sunt internați în România în stare medie sau ușoară, din care 6 se află la Spitalul Clinic de Urgență București, 2 la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București, iar trei la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București.

Avocatul patronilor stației GPL și-a sfătuit clienții să nu dea declarații

Cinci pacienți au murit.

31 au fost externați, cel de-al 31-lea fiind primul pacient român tratat în străinătate după explozii, care a revenit acasă în noaptea de marți spre miercuri. Este vorba despre un pompier în vârstă de 28 de ani din București, care a primit tratament la Spitalul universitar Graz, din Austria.

În total, 12 răniți au fost transferați în străinătate.

Dintre aceștia, un rănit rămâne în stare critică. Internat la Milano, acesta are o suprafață corporală arsă mai mare de 90%, este intubat și ventilat mecanic. „Stabil hemodinamic, necesită suport vasopresor intensiv. Stare critică, monitorizat intensiv continuu. A fost transferat într-o altă unitate medicală din Italia, înalt specializată în tratarea arsurilor”, susține sursa citată.

Ceilalți trei răniți în explozii, intubați și ventilați mecanic, se află la Milano și Lubeck - Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.