Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi suspecţi cu legături cu societatea de comunizaţii Bezeq, arestaţi într-o nouă anchetă legată de Netanyahu

benjamin netanyahu

Poliţia israeliană a arestat duminică mai mulţi suspecţi cu legături cu o importantă societate de comunicaţii - potrivit presei în cadrul unei noi anchete de corupţie care-l implică pe premierul Benjamin Netanyahu, relatează AFP, conform news.ro.

Între suspecţi figurează ”oficiali de rang înalt” din grupul de comunicaţii Bezeq, arestaţi în cadrul unei ”noi anchete”, a anunţat poliţia într-un comunicat, fără să ofere detalii suplimentare.

Presa israeliană scrie că suspecţii sunt implicaţi într-un caz prin care compania a primit concesii în schimbul cărora Netanyahu a beneficiat de o acoperire media favorabilă pe site-ul de ştiri Walla, afiliat Bezeq.

Poliţia a recomandat marţi ca Netanyahu, aflat de aproape 12 ani la putere, să fie inculpat de corupţie, fraudă şi abuz de încredere în două cazuri.

Şeful Guvernului israelian respinge aceste acuzaţii, în opinia sa motivate politic, şi refuză să demisioneze.

Poliţia îl suspectează pe Netanyahu, în unul dintre aceste două cazuri, de faptul că a încercat să încheie un acord secret cu proprietarul Yediot Aharonot în vederea unei acoperiri favorabile din partea celui mai mare cotidian israelian plătit.

Pe baza recomandărilor poliţiei, procurorul general urmează să decidă dacă să-l inculpe sau nu pe şeful Guvernului, o procedură care ar putea să dureze luni de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.