Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI, precizări despre numirea colonelului Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor din 2018, la conducerea IJJ Prahova

captura TV
Maior jandarmerie Laurentiu Cazan

Jandarmeria București a scăpat de ,,vechea gardă”, care a coordonat acțiunea Jandarmeriei la protestele din 2018. Niciunul dintre comandanții Jandarmeriei București, care au coordonat acțiunile la protestele violente, din anul 2018, nu se mai află acum în București.

Ultimul ,,executat” a fost colonelul Laurențiu Cazan, pe care șefii l-au retrogradat de pe funcția de director adjunct din Capitală și l-au trimis în teritoriu, la Prahova.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, miercuri seara, un comunicat în care face precizări legate de numirea colonelului Laurențiu Cazan, unul dintre coordonatorii acțiunilor de la protestul din 10 august, la șefia IJJ Prahova.

"Privind împuternicirea locotenent-colonelului Laurențiu Cazan la IJJ Prahova, facem următoarele precizări:

Decizia a fost luată pentru a asigura continuitatea conducerii acestei unități , ca urmare a trecerii în rezervă a fostului comandant, în baza art. 85, alin 1, lit.b din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Citește și: Război deschis în PNL: 'Din toții așii noului Guvern, nu am tras niciunul!'

Locotenent-colonelul Laurențiu Cazan a fost detașat la IJJ Prahova și împuternicit pe o perioadă de 6 luni. Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române privind această împuternicire a fost semnat în data de 21.12.2020", se precizează în comunicatul MAI.

În prezent, conducerea D.G.J.M.B. are următoarea componență: Colonel STEGĂROIU IONEL-CĂTĂLIN -împuternicit Director General, Locotenent-colonel CRISTEA IONUȚ - împuternicit Prim- adjunct, Colonel LECA FLORIN - împuternicit Adjunct al Directorului General și Colonel BURICATA DANIEL- Adjunct al Directorului General.

Actualul director general al D.G.P.M.B. are la activ mai multe misiuni internaționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.