Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai rău ca în COMUNISM: Administrația Fritz torturează oamenii prin lipsă de somn, placând gropile cu plăci metalice zgomotoase

Facebook.com/Dominicprimar
dominic fritz

Timișorenii fac un salt major înspre comunism. Se întâmplă sub noua administrație, condusă de Dominic Fritz, care poate concura cu succes la un concurs de tip 'primarii fac lucruri trăznite'. Noua administrație a Timișoarei a ajuns să condamne locuitorii orașului la lipsă de somn și tortură psihică.

De câteva luni, gropile din asfaltul din oraș nu mai sunt acoperite cu pietriș până la asfaltare, așa cum se obișnuia pe vremea administrației Robu, ci sunt acoperite cu placaje mari, metalice, care fac un zgomot infernal întreaga noapte, atunci când mașinile trec peste ele în viteză. Situația durează însă săptămâni bune, căci SDM, compania aflată în subordinea primăriei, care se ocupă cu asfaltarea, nu se sinchisește să acopere gropile din asfalt. Între timp, timișorenii tresar în de sute de ori în somn  pe parcursul fiecărei nopți, grație ideilor inovatoare ale administrației Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.