Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Morgenstern, Dorel Vişan, Mircea Diaconu și Ileana Stana Ionescu sunt sfâșiați de durere, după decesul Stelei Popescu: Cuvinte pline de emoție

larevista.ro
Maia Morgenstern

Decesul marii actriţe, Stela Popescu, a devastat-o pur şi simplu pe Maia Morgenstern. Aceasta a rămas pur şi simplu fără cuvinte la aflarea veştii că doamna teatrului de revistă din România a încetat din viaţă.

"Un om bun, un om incredibil. Cuvintele sunt palide, sunt afectată. mi-e greu, păstrez doar o amintire caldă şi bună. Sunt afectată de dispariţia unui om drag pe care îl preţuiesc enorm", a spus Maia Morgenstern la Realitatea TV.

Citește și: Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

Şi Ileana Stana Ionescu a rămas şocată când a aflat această veste cumplită. "E o pierdere imensă pentru noi toţi, pentru teatrul roânesc. Am un regret fără margini. Sper ca în viaţa următoare să aibă parte de lucruri mai bune. Nu am mai văzut-o de mai bine de o lună. Sunt răvăşită profund", a spus Ileana Stana Ionescu.

Mircea Diaconu şi-a exprimat regretul pentru decesul actriţei Stela Popescu, Acesta spune că artista „a fost ca o flacără tot timpul”, cu un temperament de invidiat. Diaconu a precizat că o aprecia pe Stela Popescu, deşi nu au lucrat niciodată împreună, în film sau teatru.

Actorul Dorel Vişan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune că a fost o artistă unică, uriaşă, „croită” pentru teatrul de estradă. Contactat telefonic, Dorel Vişan a spus: „Nu poţi să ţi-o aminteşti pe Stela Popescu decât ca o artistă unică. Nu semăna decât cu ea. Era una dintre actriţele uriaşe. Era croită pentru teatrul de estradă, pentru scheciuri superbe, pe care le spunea cu frumuseţe”.

Stela Popescu a colaborat, a mai afirmat Vişan, şi cu „scriitori mari, care au făcut adevărate texte de comedie”. „Comedia este un gen foarte serios. Ca să faci pe cineva să râdă, trebuie să ai o dispoziţie specială, să înţelegi tu - în primul rând - ce spui. Ea a fost specială! A avut locul ei în teatrul lui Arşinel, care a ajutat-o mult, este o artistă care va rămâne în memoria publicului pentru seriozitatea ei şi sufletul ei deschis”.

Citește și: Primarul Gabriela Firea are propriul ziar! Cine se ocupă de el – a colaborat și în trecut cu edilul Capitalei

„Nu am lucrat niciodată cu ea, nici la film, nici la teatru. Ea a fost pe tronsonul varieté şi nu ne-am intersectat. Dar, fireşte, suntem puţini, ne ştim între noi. Chiar nu îmi vine să cred, pur şi simplu! Cum s-a stins aşa, parcă dintr-odată, pentru că era de o vioiciune şi tot timpul temperamentul ei a fost absolut de invidiat şi hazul şi umorul ei. A fost ca o flacără tot timpul. Pur şi simplu chiar poţi să spui că s-a stins, dat fiind că aşa a trăit, ca o flacără. Îmi pare rău”, a spus el. Actorul a menţionat că a văzut-o pe Stela Popescu într-un singur spectacol de teatru, „Preşul”, de Ion Băieşu. „Era senzaţională”, a spus el, conform news.ro.

Cântăreaţa şi compozitoarea Margareta Pâslaru, impresionată de vestea morţii Stelei Popescu, a declarat pentru News.ro că actriţa, „o mare personalitate”, nu va muri niciodată, ci va rămâne prin arta ei. „Am auzit şi nu îmi vine să cred. Am crezut că este o glumă de prost gust... La vitalitatea ei... Doamne, vară de vară la Boema împreună... Nu ştiam că este bolnavă sau că s-a întâmplat ceva. O mare artistă!”, au fost primele cuvinte ale Margaretei Pâslaru.

Citeşte şi: Imaginile care au făcut-o LEGENDĂ pe Stela Popescu / VIDEO

Artistele au colaborat recent, pentru un proiect muzical iniţiat de Margareta Pâslaru. „Am colaborat recent, când ea a cântat o compoziţie proprie pentru albumul «Stelele filmului cântă» în beneficiul actorilor cu probleme de sănătate. Cred că mari personalităţi ca ea nu dispar, nu mor niciodată. Ea va rămâne prin arta ei”, a mai spus Margareta Pâslaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.