Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Morgenstern pe scena Schauspielhaus Graz

maia_morgenstern

Teatrul Schauspielhaus Graz în colaborare cu Festivalul internaţional de artă contemporană ''steierischer herbst'' prezintă premiera austriacă a spectacolului ''Empire'' cu Maia Morgenstern, în regia lui Milo Rau. Vineri şi sâmbătă vor avea au loc două reprezentaţii ale performance-ului, informează ICR Viena, potrivit agerpres.ro.

Spectacolul se joacă în limbile română, arabă, greacă şi kurdă, cu supratitrări în limba germană şi este o producţie a IICP ? Institutul Internaţional al Crimelor Politice, în colaborare cu Zürcher Theater Spektakel din Zürich, Teatrul Schaubühne din Berlin şi Festivalul ''steierischer herbst'' de la Graz, fiind sponsorizat de Primăria din Berlin ? Cancelaria Senatului ? Afaceri Culturale ? Fondurile Culturale din Berlin, Pro Helveţia şi Migros-Kulturprozent.  

Spectacolul ''Empire'' prezintă prim-planuri biografice ale oamenilor care au venit ca refugiaţi în Europa sau care au rămas fără case. În spectacolul ''Empire'', patru protagonişti din România, Grecia, Siria şi Kurdistan mărturisesc, într-o notă artistică, întâmplări de un adevăr tragic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.