Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Morgenstern taxează decizia Guvernului de a se opune deschiderii teatrelor: 'Mă ofer. Să muncesc. Menajeră'

larevista.ro
Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, manager al Teatrului Evreiesc de Stat, reacţionează ironic la anunţul Grupului de Comunicare Strategică referitor la interzicerea deschiderii teatrelor.

Primarul General al Capitalei a anunţat că de luni se deschid teatrele din Bucureşti, însă Grupul de Comunicare Strategică a reacţionat rapid şi a ameninţat-o pe Firea cu dosar penal.

Maia Morgenstern scrie pe pagina sa de Facebook că se oferă să muncească menajeră sau să spună glume şi să cânte în cadrul evenimentelor private, de vreme ce doar astfel de evenimente sunt permise.

"Ok. E adevărat. Sunt manager. De fapt sunt...menagera. La feminin. Atunci fie, menajeră. Nu-i nicio rușine, nu-i nicio problemă. Ofer servicii de...manajeriat. Până se lămuresc dânșii ce și cum și cât și unde...mă ofer. Să muncesc. Menajeră. Am o plajă, paletă largă de servicii... Pot să înveselesc atmosfera: glume, bancuri( naționale și internaționale)... ba chiar și din acelea interzise ( cu...înțelegeți voi!!!). Dacă nu și nu, cu perdea. De mărgele. Să nu bâzâie muștele.

La cerere, pot interpreta mici (medii sau mari - a piacere, după dorință) scenete/ scene din repertoriul clasic sau modern: Sofocle, Euripide...Shakespeare, Cehov, Moliere.. Strindberg....Ionescu, Caragiale. Shalom Alechem.

Dacă vorbim despre evenimente private, și vorbim numai despre susnumitele, pot fredona cântece de pahar, pot cânta de bunăvoie melodiiiiii ( ziceam sa fac un spirit, da nu e! Nu e, nene, nu e) de voie bună, din repertoriul internațional. Și...ce se mai dorește. Cântece de inimă albastră, verde, trefla. Și de ghindă, dacă e. Zic, decât zic.

Între timp, pot efectua curățenie. Generală.

Zău că pot. Și fac

Aștept provincia. Merge și Aix en ( an) Provance", scrie Maia Morgenstern.

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat, sâmbătă, că, începând de luni, teatrele și instituțiile de spectacol administrate de Primăria Capitalei se redeschid pentru public, cu anumite restricţii. Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a reacţionat şi a atras atenția că sunt interzise spectacolele în spații închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.