Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu a discutat cu premierul Norvegiei despre ameninţările de securitate: I-am mulţumit pentru sprijinul acordat de ţara sa prin intermediul Fondului de r

Facebook
Maia Sandu

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat, la Munchen, cu premierul Norvegiei, Jonas Gahr Støre, despre ameninţările de securitate care vizează ţara şi regiunea. ”I-am mulţumit pentru sprijinul acordat dee ţara sa prin intermediul Fondului de reducere a vulnerabilităţii energetice”, a afirmat Maia Sandu, potrivit news.ro.

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat în cadrul Conferinţei de la München despre efectele directe ale războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova. Şefa statului a menţionat că acestea se fac resimţite îndeosebi în sfera energetică, însă ţara sa reuşeşte să facă faţă acestor provocări cu ajutorul partenerilor, se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Preşedinţia Republicii Moldova.

”La München, am discutat cu premierul Norvegiei, Jonas Gahr Støre, căruia i-am mulţumit în special pentru sprijinul acordat de către ţara sa prin intermediul Fondului de reducere a vulnerabilităţii energetice pentru a oferi compensaţii cetăţenilor noştri. La fel, am discutat şi despre ameninţările de securitate la adresa noastră şi din regiune", a arătat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.