Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu: Aderarea la UE nu este doar un vis frumos pentru noi, este şansa noastră de a rămâne o ţară democratică

captură facebook
Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, afirmă că aderarea la Uniunea Europeană este „şansa” Republicii Moldova „de a rămâne o ţară democratică”. „Este şansa noastră de a rezista într-un context geo-politic tot mai complicat, este cea mai sigură cale spre stabilitate şi dezvoltare”, afirmă Sandu, care face apel la politicienii români să susţină interesele ţării vecine pe parcursul integrării în Uniunea Europeană, potrivit news.ro.

„Astăzi, mai mult ca niciodată, avem nevoie de sprijinul dvs. avem nevoie de susţinerea dvs pentru a păstra pacea în Republica Moldova şi a oferi siguranţă cetăţenilor noştri pentru a face faţă provocărilor fără precedent declanşate de războiul din Ucraina, pentru a continua eforturile noastre de transformare a ţării, pentru a rămâne parte a lumii libere, pentru a realiza proiectul generaţiei noastre, integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Aderarea la UE nu este doar un vis frumos pentru noi, este şansa noastră de a rămâne o ţară democratică. Este şansa noastră de a rezista într-un context geo-politic tot mai complicat, este cea mai sigură cale spre stabilitate şi dezvoltare”, a afirmat Maia Sandu sâmbătă, la Chişinău, în şedinţa comună a Parlamentelor României şi republici Moldova.

Aceasta a afirmat că Republica Moldova contează pe sprijinul politicienilor români în sensul susţinerii în forurile europene a integrării în Uniunea Europeană.

„Vă rugăm că mergeţi în instituţiile europene, să contactaţi colegii dvs din statele membre ale UE şi să le spuneţi că Republica Moldova împărtăşeşte pe deplin valorile Uniunii Europene şi merită să aibă această şansă să devină parte a marii familii europene”, le-a transmis Maia Sandu politicienilor români prezenţi în capitala Republicii Moldova.

Preşedintele moldovean arată că şi cooperarea dintre Parlamentele celor două ţări va fi importantă pentru integrarea în UE a Republicii Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.