Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu avertizează! Kremlinul ar pune la cale noi planuri, pentru a aduce la Chișinău o conducere pro-rusă

Politics.md
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, susține că Federația Rusă nu a renunțat la intențiile sale de a schimba vectorul geo-politic al Republicii Moldova. În acest sens, Kremlinul ar pune la cale noi planuri, pentru a aduce la Chișinău o conducere pro-rusă, conform deschide.md.

„Aceste scenarii cred că se schimbă acum deoarece scenariul de răsturnare a guvernării au fost pentru această primăvară și ele nu au reușit inclusiv pentru faptul că noi am avut suficientă informație și instituțiile noastre au fost vigilente ca să nu permită aceste lucruri. Acum sunt sigură că se pun la cale alte planuri, despre care nu am informații concrete la moment, dar bănuiesc faptul că nu s-a renunțat pentru că este clară intenția Kremlinului, intenția de schimba guvernarea de la Chișinău în una pro-rusă și să folosească Republica Moldova împotriva Ucrainei”, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune, Moldova1.

Anterior, în spațiul public se discuta despre niște scenarii puse la cale de agenți ai Federației Ruse, prin care se încerca destabilizarea situației de la Chișinău, răsturnarea actualei guvernări și înlocuirea ei cu una pro-rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.