Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu cheamă microbiştii să voteze înainte de finala Euro 2020

stiri.md
Maia Sandu vot

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis, duminică seară, un mesaj către microbişti de a vota înainte de a urmări finala Campionatului European de fotbal dintre Italia şi Anglia.

Într-o postare video pe Facebook, liderul de la Chişinău, a lansat, cu două ore înainte de închiderea secţiilor de votare, un apel către toţi alegătorii pentru a merge la vot.

"Ştiu că unii dintre voi vor să meargă la meci. Vă rog să vă faceţi drum întâi pe la secţia de vot! (...) Este foarte important ca să oferim ţării astăzi 30 de minute şi să decidem împreună viitorul, să putem să contăm pe un Parlament responsabil în următorii patru ani. Este mult uşor să mergem astăzi 30 de minute la secţia de vot decât să ieşim dupa asta zile în şir în stradă şi să ne exprimăm nemulţumirea faţă de un Parlament care să nu ne reprezinte şi care să nu muncească în interesul cetăţenilor", a afirmat Maia Sandu.

Peste 1,3 milioane de alegători, reprezentând 43,4% din totalul populaţiei cu drept de vot, s-au prezentat la urne la alegerile parlamentare anticipate desfăşurate duminică din Republica Moldova.

La secţiile de votare constituite în străinătate au votat 176.000 persoane, în 26 de secţii de votare din diasporă s-au înregistrat peste 2.000 de votanţi

În cele 41 de secţii de votare deschise pentru alegătorii din Transnistria au votat aproximativ 30.000 de persoane, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.