Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, declarații comune cu Klaus Iohannis: 'Ați fost alături de noi și la bine, și la greu' / VIDEO

hotnews.ro
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a declarat marți, în prezența lui Klaus Iohannis, că de astăzi „Moldova și România reintră într-o interacțiunea firească, frățească și deschisă”, care va aduce beneficii cetățenilor ambelor state.

„Mă bucur foarte mult să vă găzduiesc aici, la Chișinău, în această primă vizită în Moldova după mulți ani de îngheț. De azi, Moldova și România reintră într-o interacțiunea firească, frățească și deschisă. Astăzi, o spun cu toată încrederea, pornim o nouă etapă în cooperarea bilaterală, care va aduce beneficii cetățenilor ambelor state. România a fost alături de Moldova din prima zi de independență. Ați fost alături de noi și la bine, și la greu”, a spus Maia Sandu.

De asemenea, Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul primit din partea România în acest an, în contextul COVID-19.

„În anul care se încheie, România a oferit Moldovei un ajutor foarte generos de echipamente pentru gestionarea pandemiei de Covid-19. (...) Ne bucurăm de deschiderea României de a oferi vaccinuri Moldovei cât mai curând”, a mai spus aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.