Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu `desființează` decizia Parlamentului de a declara Stare de urgență: Oameni mici și disperați

Președinția Republicii Moldova
Maia Sandu

„Doar niște oameni speriați și disperați pot să vină cu asemenea decizii, care nu sunt justificate și explicate”. Declarațiile au fost făcute de președinta R. Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

„Cei care s-au obișnuit să fure țara și să rămână nepedepsiți pentru asta, să acumuleze averi foarte mari, ei fac tot posibilul ca să își păstreze această putere.

Ceea ce au făcut ei astăzi nu este un semn de grijă față de sănătatea și viața oamenilor, nu am văzut acest semn de grijă nici până acum și nicidecum prin decizia de astăzi, care este o decizie goală.

„Nu are nimic în ea care să spună foarte clar ce înseamnă starea de urgență, cum aceste măsuri, care lipsesc, măsurile din stare de urgență, vor conduce la micșorarea numărului de oameni care se infectează, cum vor fi compensați cei care de pe urma acestor măsuri vor ave de pierdut anumite venituri și cum bugetul le va compensa.

Doar niște oameni speriați și disperați pot să vină cu asemenea decizii, care nu sunt nici justificate, nici explicate, poate un pic să amâne rezolvarea problemei. Pentru noi cel mai important este decizia CC”, a declarat președinta R. Moldova, Maia Sandu, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Parlamentul Moldovei a declarat stare de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Măsura a fost impusă în perioada 1 aprilie - 30 mai inclusiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.