Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu face MARELE ANUNȚ: Ce urmează să se întâmple în turul II

prezentulreflectatinistorie.wordpress.com
Maia Sandu

Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni după-amiază, într-o conferinţă de presă, că rezultatul alegerilor prezidenţiale de duminică reprezintă o victorie pentru Republica Moldova şi că scorul electoral de peste 38% obţinut în primul tur de scrutin reprezintă "o victorie comună asupra minciunii şi hoţiei".

"Nimeni nu a crezut că e posibil, dar noi am reuşit. Celebrăm astăzi împreună victoria comună asupra minciunii şi a hoţiei. Această victorie este meritul dumneavoastră. Le mulţumesc din suflet tuturor oamenilor care au ieşit ieri la vot, femei şi bărbaţi, tineri şi bătrâni, cei de acasă şi cei plecaţi peste hotare", a afirmat Maia Sandu.

Citește și: CAZ ȘOCANT în învățământ: Ce le-a putut face o profesoară la doi elevi

Totodată, liderul PAS a apreciat că votul exprimat de alegători este unul împotriva actualei puteri. "Alegerile de ieri au arătat foarte clar că avem o guvernare de carton. Bula de săpun s-a spart. Votul oamenilor a confirmat că această guvernare este total ilegitimă şi nu reprezintă pe nimeni", a adăugat Sandu.

Ea a făcut un apel la cetăţeni să iasă la vot pe 13 noiembrie, când va avea loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, promiţând că va fi preşedintele tuturor moldovenilor, titrează agerpres.ro.

Citește și: Dan Negru face marele anunț: CANDIDEZ

"În Republica Moldova este loc şi pentru partide de dreapta, şi pentru partide de stânga, pentru oameni cu viziuni liberale şi pentru cei cu opţiuni socialiste. Acum este important să ne mobilizăm pentru a asigura un mediu cu adevărat democratic pentru toate forţele politice. Oponentul meu, Igor Dodon, spune că vrea să fie preşedintele celor cu opţiuni de stânga. Eu voi fi preşedintele tuturor cetăţenilor Republicii Moldova", a mai spus candidata PAS.

Maia Sandu, a avut o reacţie dură la adresa contracandidatului său din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, socialistul Igor Dodon, pe care l-a inclus în categoria "hoţilor şi mincinoşilor".

Citește și: Lucruri inedite și mai puțin știute despre Planeta Pământ

Sandu a declarat, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă, că electoratul aşteaptă de la viitorul preşedinte să fie "independent" şi să aibă "demnitate", iar Dodon nu are aceste calităţi.

"Domnule Dodon, oamenii nu mai vor să fie divizaţi în stânga şi dreapta, ei vor să scape de voi, de hoţi şi mincinoşi. Oamenii vor un preşedinte onest, puternic, independent, care să îi reprezinte cu demnitate, iar dumneavoastră nu sunteţi nimic din toate astea. Prin urmare, nu eu vă voi învinge pe dumneavoastră în turul doi, ci oamenii", a afirmat Maia Sandu.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

Liderul PAS susţine că, deşi se declară anti-oligarh, candidatul Partidului Socialiştilor nu a luptat niciodată împotriva corupţiei şi a fost inclus în schemele de dobândire ilegală a averilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.