Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu în discuții cu ambasadorii celor mai puternice țări din UE. Parcursul european al Chișinăului subiectul 'fierbine'

deschide.md
maia sandu ambasador germania franta

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat cu ambasadorul Franței, Graham Paul, și cu ambasadorul Germaniei, Margret Uebber, despre parcursul european al Chișinăului. Întâlnirea dintre cei trei oficiali a avut loc cu prilejul aniversării Tratatului de la Elysée. Documentul a pus bazele parteneriatului franco-german și e considerat forța motrice pentru formarea și dezvoltarea Uniunii Europene după al doilea război mondial.

Președintele Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru susținerea Franței și a Germaniei în parcursul european al țării noastre, pentru crearea împreună cu România a Platformei de Sprijin pentru Moldova, precum și pentru cooperarea în domeniul apărării”, se menționează într-un comunicat de presă al Președinției, confor stiripesurse.md.

Totodată, șefa statului moldovean și-a reafirmat angajamentul față de continuarea reformelor pentru consolidarea statului de drept, asigurarea securității statului și asigurarea bunăstării tuturor cetățenilor Republicii Moldova, astfel încât, țara noastră să se alinieze la standardele europene și să obțină statutul de membru al comunității europene în cel mai scurt timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.