Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu: În ochii copiilor Moldova e bună, fără facturi ascunse

captură facebook
Maia Sandu

În această dimineață, în Piața Marii Adunări Naționale s-a desfășurat ceremonia festivă organizată cu ocazia aniversării a 31 de ani de la Proclamarea Independenței Republicii Moldova.

După depunerea de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, președinta țării, Maia Sandu, însoțită de premierul Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului, Igor Grosu, a urcat pe scena din PMAN pentru a ține un discurs, transmite Știri.md.

”Moldova e frumoasă, ni-i dragă și există prin oamenii ei dragi și frumoși. Am întrebat copiii, ei simt mai bine, pentru că ei filtrează ce văd, ce simt, printr-o inimă curată, nebătătorită de problemele zilei de azi și îngrijorările celei de mâine. În ochii lor, Moldova e bună, fără facturi adunate în sertar, fără porumbul ofilit pe deal, fără secetă și criza energetică.

Șansa de a fi fericit te poate împlini doar când nevoile noastre firești sunt asigurate, când mergi la culcare fără să-ți fie frică că noaptea ar putea cădea un obuz peste casa în care dorm oamenii dragi, când mama nu trebuie să-și ducă copiii departe de casă, când tații se duc la lucru, nu la război, când poți spune ce crezi fără ca să ai de suferit, când nu ajungi la închisoare pentru că pledezi pentru pace și te opui războiului.

Ca oamenii să poată câștiga salarii bune, țara trebuie să fie puternică și democratică”, a declarat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.