Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu le cere pro-rușilor și pro-românilor să meargă la vot

prezentulreflectatinistorie.wordpress.com
Maia Sandu

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile prezidenţiale din Republicii Moldova, a făcut joi seara un apel la unitate către toţi alegătorii moldoveni, chemându-i să se prezinte duminică la urne, a relatat Jurnal.md.

Subliniind că se adresează tuturor cetăţenilor moldoveni, indiferent de limba pe care o vorbesc şi de opţiunile geopolitice pe care le împărtăşesc, Maia Sandu i-a îndemnat să voteze un preşedinte care va crea condiţii pentru ca toţi locuitorii Republicii Moldova să se simtă bine la ei acasă.

Citește și: ȘOCANT Un rechin a mâncat o vacă / VIDEO

"Indiferent dacă admiraţi România sau Rusia, eu îmi voi dărui toată puterea pentru ca fiecare să se simtă în siguranţă acasă. Pentru că fiecare cetăţean contează', a promis Maia Sandu, candidatul unic al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA) şi Partidului Liberal Democrat (PLDM) la funcţia de preşedinte, insistând că, în prezent, societatea moldoveană are nevoie mai mult ca oricând de unitate.

"Politicienii corupţi au încercat, de-a lungul timpului, să ne dezbine. Au folosit lucruri importante pentru noi - limba, istoria, cultura, religia - pentru a ne ţine separaţi. Dezbinându-ne, le-a fost mai uşor să ne fure", a explicat ea.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

"Putem alege un preşedinte care vrea puterea pentru ca să-şi păstreze averea, confortul şi controlul sau un preşedinte care nu are nimic de pierdut decât şansa de a face viaţa mai bună pentru toţi cetăţenii. Noi, oamenii din (Republica) Moldova, ne dorim să ne simţim bine la noi acasă. Ne dorim să nu ne plece părinţii sau copiii, să fim respectaţi şi apăraţi, să avem unde munci şi să fim apreciaţi după merite. De obicei, politicienii ne promit soluţii magice pentru toate problemele noastre. Haideţi să nu mai credem în asemenea minciuni. Singura soluţie este să ne apucăm cu toţii de lucru, să ne suflecăm mânecile şi să facem ordine la noi acasă. Eu voi face ordine, începând de sus. Împreună, vom face ordine în toată ţara', a subliniat Maia Sandu în mesajul său.

"Cu maturitate şi discernământ, cu bun simţ şi curaj, vă îndemn să mergeţi la vot şi să votaţi 'pentru', nu 'împotrivă'. Nu împotriva cuiva sau de frica cuiva. Ci pentru voi, pentru copiii voştri, pentru concetăţenii care au plecat dezamăgiţi din ţară şi pentru cei care au rămas acasă în durere. Ura ne dezbină. Dragostea de ţară ne uneşte, iar ţara suntem noi, oamenii. (Republica) Moldova suntem noi, oamenii. Pe 30 octombrie, vă îndemn să mergeţi la vot şi să alegeţi Republica Moldova. Împreună, vom învinge!', a mai transmis ea, notează agerpres.ro.

Citește și: Cum vede Cristian Tudor Popescu meciul dintre Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.