Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu: lucrăm zi de zi pentru a construi o Moldovă europeană

Presedintia Republicii Moldova
Maia Sandu

Președinta Maia Sandu a spus că autoritățile lucrează zi de zi pentru a construi o țară puternică, unită și prosperă - Moldova europeană. După cum relatează „INFOTAG”, ea a declarat acest lucru luni seară, la o întâlnire la Lisabona cu cetățenii moldoveni aflați în Portugalia.

Sandu a scris pe rețelele de socializare în urma întâlnirii că toate eforturile vizează „reformarea justiției, sprijinirea antreprenorilor și avansarea către aderarea la Uniunea Europeană”.

În postare, ea spune că ea a vorbit la întâlnire „oameni de afaceri afectați de corupția de acasă, dar și pe cei dornici să investească și să susțină dezvoltarea economiei noastre”.

„Am văzut tinerii care s-au format în Portugalia și care sunt interesați să revină acasă, ingineri care vor să pună umărul la modernizarea țării și familii care își doresc zboruri mai frecvente și mai sigure pentru a fi mai aproape de cei de acasă. Am discutat cu cetățeni care aspiră la o Moldovă cu șanse egale, cu o justiție dreaptă, cu standarde de viață europene”, a scris Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.