Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu 'luptă' ca tinerii moldoveni să rămână în țară: M-am bucurat să văd ce au creat studenții

Politics.md
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat, vineri, la cea de-a doua ediție a Forumului „Profesiile Viitorului”, organizat la Mediacor.

M-am bucurat să văd ce au creat studenții doar după un an de studiu la specialitățile noi: Animație, Game Design și Producție multimedia. Suntem recunoscători partenerilor - SUA, Suedia și Marea Britanie - că tinerii noștri, pasionați de tehnologii, pot învăța specialități noi la patru universități de stat, cu profesori din țară, dar și mentori din străinătate”, a subliniat șefa statului, transmite Știri.md.

Președintele Republicii Moldova i-a felicitat pe cei aproape 300 de studenți pentru succesele lor. „Educația poate avea rezultate foarte bune doar atunci când este în pas cu inovația. Datorită noilor profesii și metodelor noi de predare tinerii noștri au mai multe șanse să rămână acasă și să-și găsească un loc de muncă bine plătit sau chiar să-și inițieze o afacere. Competitivitatea economică a Moldovei de mâine depinde de capacitatea noastră de a crea și de a inova azi”, a mai spus Președinta Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.