Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, mesaj din Piața Marii Adunări Naționale: Am venit să spunem răspicat, cu încredere și mândrie – moldovenii sunt europeni

deschide.md
maia sandu roberta metsola

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj către cetățenii veniți în PMAN la Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Șeful statului a declarat că vocea celor prezenți este una comună și anume că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, conform deschide.md.

„Vocea noastră azi este una comună. Am venit să spunem răspicat, cu încredere și mândrie – moldovenii sunt europeni. Locul Moldovei este în Uniunea Europeană... Europa este mai mult decât o lozincă politică – este un mod de viață, un vis care trebuie să devină realitate. Este șansa poporului nostru să trăiască în pace, liniște și belșug. Acest vis depinde de fiecare dintre noi”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a adăugat că integrarea în UE unicul drum care va asigura că viitorul copiilor este în pace și bunăstare.

„Timp de 34 de ani au încercat să ne blocheze viitorul, să ne dezbine, să ne țină în sărăcie, să ne șantajeze. Au vrut să fim dependenți, să înghețăm, să cădem, dar noi am rezistat”, a adăugat șeful statului.

Președintele a menționat că nimeni nu poate sta în calea dezvoltării R.Moldova. Potrivit ei, cetățenii au ales drumul spre Europa pentru ca R.Moldova să nu mai fie șantajată de Rusia.

„Să mergem înainte împreună. Dezbinările din trecut trebuie lăsate deoparte. Ne unește dorința comună de-a trăi liber într-un stat european”, a spus Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.