Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu cheamă moldovenii la un miting pro-UE: 'Destabilizarea R.Moldova a eșuat' (video)

YouTube
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat luni, într-o declarație de presă către națiune, organizarea unui miting în favoarea drumului european al țării, în opoziție cu „banii murdari” prin care se încearcă destabilizarea statului:

- Republica Moldova se afla intr-un moment de raspantie. Ce se va intampla cu copiii nostri depinde de puterea poporului nostru de a spune ce vrem. E decisiv sa stam pe aceeasi cale si sa spunem fara ocolisuri ca vom izbuti.

- Republica Moldova plateste un pret enorm pentru razboiul fara sens declansat de Rusia in Ucraina. Santajul Kremlinului a dus la cresterea preturilor la toate produsele si serviciile, viata fiecarui om a devenit mai complicata

- In timpul in care moldovenii muncesc din rasputeri pentru a avea grija de familiile lor, inca avem persoane in tara noastra care ne ameninta cu razboiul. Patriotii din institutiile de forta si-au facut datoria si si-au respectat juramantul. Un rol mare l-au avut partenerii externi care au spus ca sunt gata sa ne protejeze

- Cei care visau sa destabilizeze R.Moldova a esuat. Poporul nostru e intelept si nu a calcat in capcana intinsa de cel murdar. Oameni care si-au vandut tara sunt gata sa fie satele noastre facuta una cu pamantul doar ca ei sa revina la putere. O grupare de hoti platita cu bani murdari si-a pus in plan sa blocheze calea noastra europeana, drumul nostru spre pace si dezvoltare. Banii murdari finanteaza protestele.

- Vă îndemn să ne manifestăm ca popor decizia clară de a fi parte a familiei europene. Vă îndemn să arătăm că unicul stăpân al acestui pământ este poporul Republicii Moldova. Am lansat inițiativa de a convoca la Chișinău o adunare a cetățenilor în care să spunem că suntem europeni și aceasta este calea aleasă de noi. Să se audă vocea noastră, a celor mulți. Adunarea națională Moldova Europeană se va organiza pe 21 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.