Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu s-a adresat cetățenilor, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare (video)

Președinția Republicii Moldova
Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor din toată țara, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare.

Șefa statului i-a îndemnat pe concetățeni să fie solidari pentru a trece cu bine de aceste crize, să manifeste grijă față de cei nevoiași, față de copii și oamenii în vârstă, să aibă grijă unii față de alții, transmite Știri.md.

Președinta le-a transmis, de asemenea, să nu se lase manipulați, divizați și amăgiți de populiștii sau de corupții care plâng după putere.

În adresarea președintelui țării se mai menționează că trebuie să facem totul pentru a rămâne parte a lumii libere și să nu uităm cât de important este respectul pentru demnitatea umană.

„Vă asigur că noi o să muncim în continuare onest, cu dăruire, oricât de grele sunt condițiile. Dar vom reuși mai repede și mai ușor fiind uniți, fiind solidari, ferindu-ne de minciună, falsuri și de capcanele întinse de grupările corupte. Să ne folosim deci înțelepciunea, energia și capacitatea de adaptare pentru a trece cu bine peste aceste crize și pentru a avansa în demersul nostru comun - bunăstare pentru toți oamenii cinstiți ai țării noastre!”, se mai spune în adresarea președintei Maia Sandu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.